PROGRAMMA

Wij verwelkomen jullie graag op 4 mei 2022...

Presentatie

Cynthia Reekmans

Locatie

Willy Naessens bedrijfsgebouwen

18u00:
Ontvangst met welkomsdrankje

18u30:
Walking dinner

20u00:
Verwelkoming, start award show

21u30:
Prijsuitreiking JCI OVJO 2022

21u30 – 23u00:
Netwerkreceptie met open bar en dessert

Nog geen ticket?

Finalisten JCI OVJO 2022

Digital Leader richt zich zowel op social media als web development, design, SEO en SEA. Ze leveren een perfecte balans tussen de offline en online identiteit, en volledig meetbare resultaten zodat ze het rendement voor de klant nooit uit het oog verliezen. Daarnaast heeft deze jonge ondernemer een trendy seafood concept La Perla uit de grond gestampt. Met La Perla wil hij aantonen dat digitale marketing in de horeca wel degelijk een effect kan hebben.
Zin in een gezonde snack voor zowel thuis als op kantoor, klop dan gerust eens aan bij JustBite. JustBite is ontstaan vanuit de frustratie dat veel snacks & merken claimen gezond te zijn maar alsnog te veel suikers, vetten of (chemische) rotzooi bevatten. Deze onderneming ontwikkelde een eigen model om elke snack individueel te screenen met maar één doel: de gezondste en lekkerste snacks selecteren en van gezond snacken een evidentie te maken voor iedereen.
Sinds 2008 startte Henderik zijn eigen bedrijf voor interieurmaatwerk in bijberoep. Een jaar later zag de onderneming De Korpus het levenslicht. Sindsdien kon het bedrijf rekenen op een gestage groei doorheen de jaren. De filosofie is om zoveel mogelijk in eigen beheer uit te voeren om zo veel mogelijk controle te hebben op de kwaliteit en timing van projecten. De Korpus beschikt over een eigen tekenbureau, productiehal, lakkerij en plaatsingsdienst. De focus ligt op het kwalitatief uitvoeren van technisch moeilijke projecten die meestal door een externe interieurarchitect worden uitgedacht.