JCI VLAAMSE JONGE ONDERNEMER 2022

19 Mei 2022

oVER ONS

JCI - Junior Chamber International

Al sinds 1915 verenigen high potentials, leiders en ondernemers tussen de 18 en 40 jaar zich bij JCI om zichzelf en de wereld om hen heen te verbeteren. In Vlaanderen is JCI actief in 40 lokale afdelingen verspreid over de vijf provincies en Brussel. We werken er samen aan straffe businessprojecten, interessante vormingen, gemeenschapsprojecten, internationale congressen en bovenal veel fun en vriendschap onder het motto Be Better™.

Award Vlaamse Jonge ondernemer

Al voor de zestiende keer zal de Vlaamse tak van de vzw Junior Chamber International (JCI) op 19 mei de Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar kiezen. Een ondernemer met een verhaal, iemand die weet te inspireren, die de ups and downs van het ondernemersbestaan met glans en elegantie doorstaat. De verschillende Vlaamse provincies schuiven hun kandidaat naar voren, nadien selecteert de jury uit die groep een winnaar.

hall of fame

20-21 - Wouter Uten - Ugentec

2019 -Bart Van Acker - Quality by Design

2018 - robin MAES - MRGRoup

2017 - Wouter Foulon - COMATE

2016 - Bert Baeck - TRENDMINER

2014 - Pieter Janssens - INTRACTO

Laureaat Bart Van Acker:

“Het zet ondernemers in de kijkers die écht iets hebben uitgebouwd”

Wij verwelkomen jullie graag op 19 mei 2022...

Presentatie

Cynthia Reekmans

Locatie

TIO3 - Event & Business Center

18u00:
Ontvangst met welkomsdrankje

18u30:
Walking dinner

20u00:
Start award show

21u30:
Prijsuitreiking JCI VLJO 2022

21u45 – 23u30:
Netwerkreceptie met open bar en dessert

Nog geen ticket?

Jullie provinciale finalisten 2022...

Caroline Rigo - Rigorgeous (Limburg)

Nadat ze in bijberoep de smaak te pakken kreeg door de make-up van verschillende BV’s te verzorgen, besloot Caroline Rigo al snel om haar baan als kleuterleidster op te zeggen, en fulltime voor het ondernemerschap te gaan. Een beslissing die haar geen windeieren legde, want ondertussen is haar overkoepelende holding Rigorgeous een klinkende naam in de wereld van natuurlijke, gezonde visagie. Een terechte nominatie, zoveel is zeker.

Steven Callens - Sunday (West-Vlaanderen)

Sunday helpt bedrijven om van hun aandeelhouders (medewerkers, klanten, partners,,…) echte ambassadeurs te maken door middel van sustainable company fashion. Steven Callens en Niels Vandecasteele begonnen eind 2015 Sunday vanuit de living van zijn ouders. Vandaag werken ze met meer dan 50 zeer gemotiveerde en getalenteerde mensen die nu bedrijfsmode ontwerpen en creëren voor merken zoals  in meer dan 45 landen.

Arnout Van de Meulebroucke - Phished (Vlaams-Brabant)

Phished is een Belgisch IT-bedrijf (Leuven) dat vorig jaar werd verkozen tot Tech Startup of the Year door Computable. De startup ontwikkelde een handige applicatie die organisaties kunnen gebruiken om de security awareness van hun medewerkers te verhogen en hun op te leiden in het ontwijken van phishingberichten. Het platform bestaat uit simulaties, zeg maar oefenomgevingen, waarin uw werknemers zelf kunnen ontdekken wat phishing is en hoe dergelijke vallen in elkaar zitten.

Nico Goossens - Goni (Antwerpen)

Nico is zaakvoeder & stuwende kracht achter hun familiebedrijf Goni. Goni is gespecialiseerd in het telen en verhandelen van slasoorten, tuinkers & paksoi. Je vindt hun producten terug in elke Belgische supermarkt, dit onder eigen naam of als huismerk. Misschien ook in jouw koelkast?

JustBite - Kevin Ringoot (Oost-Vlaanderen)

Zin in een gezonde snack voor zowel thuis als op kantoor, klop dan gerust eens aan bij JustBite. JustBite is ontstaan vanuit de frustratie dat veel snacks & merken claimen gezond te zijn maar alsnog te veel suikers, vetten of (chemische) rotzooi bevatten. Deze onderneming ontwikkelde een eigen model om elke snack individueel te screenen met maar één doel: de gezondste en lekkerste snacks selecteren en van gezond snacken een evidentie te maken voor iedereen.

Met dank aan onze partners: