Award Show 12 maart 2020 - Garage Mertens Lokeren

Als gevolg van corona werd de Award Show uitgesteld naar een latere datum (NTB)

12 maart 2020 - vanaf 18u30

Locatie: audi garage mertens lokeren

Met de steun van Garage Mertens kan ook dit jaar de award show doorgaan op een toplocatie voor ondernemers.

presentator: Xavier taveirne

Gekend nieuwsanker bij VRT, presentator op Radio 1. Na de succesvolle editie van vorig jaar twijfelde Xavier geen seconde om ook de OVJO 2020 in goede banen te leiden.

gastspreker: Sara Vercauteren

In 2018 nog bekroond tot woordvoerder van het jaar. Mevrouw Vercauteren is bereid om haar kennis te delen met ons. Communicatie is crutiaal…ook voor jouw bedrijf.

ONZE FINALISTEN VOOR 2020 ZIJN GEKEND:

WinWinner is een crowdlendingplatform dat ondernemers en investeerders samenbrengt. WinWinner is vaak één van de financieringskanalen in een bredere financieringsmix die The Harbour voorstelt.

OMcollective wil een partner zijn die de beste digitale oplossing biedt voor elk marketingvraagstuk. De klant staat daarbij centraal, maar de lange termijn relatie met de werknemer, leverancier en omgeving is daarbij even cruciaal.

RetailSonar biedt een antwoord op al jouw strategische netwerk- en geomarketingvragen. Ze combineren de recentste klanten- en marktdata te en breng zo jouw markt nauwkeurig in kaart. Door dit te koppelen aan marketing- en salesmodellen voorspelt RetailSonar mogelijke evoluties.

DE AWARDSHOW VAN 12/3 WERD UITGESTELD
ALS GEVOLG VAN DE SITUATIE MBT CORONA